Ponedeljak – Petak 09:00 – 19:30h
Subota 10:00 – 15:00h
Balkanska 28, Beograd
 office@travellino.rs
  +381 11 26 45 624
  +381 11 36 29 171

VENECIJA - TRST - PALMANOVA

SA FAKULTATIVNOM POSETOM VERONI I PADOVI


polazak iz NOVOG SADA

Venecija je grad, pristanište i čuveno turističko mesto u severoistočnoj Italiji, na Jadranskom moru, sa oko 270.000 stanovnika. Venecija je u središnjem dobu srednjeg veka bila najvažniji grad na svetu i najveće trgovište Evrope između njenog Zapada i Istoka. Grad je i poznat kao dugogodišnja prestonica nadasve čuvene Mletačke republike.Venecija je jedinstven grad na svetu, izgrađena je na 118 malih ostrva u laguni, na ušću reke Brente u Venecijansku lagunu, sa kanalima umesto ulica. Duž kanala nalazi se niz crkava i palata prvorazredne vrednosti, koji tvore jedinstven urbani sklop.
1.dan
     Polazak iz Beograda ispred Sava Centra (savska strana ) oko 22.00 časa (tačno vreme polaska biće poznato 2 dana pred putovanje). Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržavanjima radi odmora i prelaska granica.

2.dan     Dolazak u Trst u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje Trsta i poseta crkvi St. Spiridona. U podnevnim časovima nastavak putovanja do tržnog centara u blizini mesta Palmanova, koji je veoma poznat u Evropi - sklop radnji poznatih robnih marki (ženska, muška, dečija i sportska garderoba, igračke, stvari za kuću, pokloni, cipele, šminka...). U poslepodnevnim časovima nastavak putovanja do Lida di Jesola - jedno od najatraktivnijih letovališta na Jadranu. Smeštaj
u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.


3.dan     Doručak. Mogućnost fakultativnog celodnevnog izleta za Veronu i Padovu. Polazak u jutarnjim časovima. Po dolasku u Veronu obilazak grada Romea i Julije: Trga Bra, Julijine Kuće, Trga Erba i Sinjori sa spomenikom Dante Aligijeriju, Rimske Arene, jedna od najvećih i najbolje očuvanih. Polazak za Padovu. Razgledanje grada, Trg Prato dela Vale jedan je od najvećih trgova u Italiji, Bazilike Svetog Antonija u kojoj se nalazi njegov grob i mnogobrojni Donatelovi radovi, spomenik Gatamelata. Slobodno vreme za individualna razgledanje. U poslepodnevnim časovima povratak za Lido di Jesolo. Noćenje.

4.dan     Doručak. Napuštanje hotela i fakultativna poseta Veneciji. Odlazak do luke Punto Sabioni i vožnja brodom do Trga Sv.Marka glavnog trga u Veneciji. Razgledanje najužeg centra prestonice nekada moćne Mletačke republike (IX-XVIII vek): Trg sv. Marka, Bazilika sv. Marka sa mozaicima, Duždeva palata, Most uzdisaja, Most Rialto, crkve Santa Maria della Salute u kojoj se nalaze dela Ticijana i Tintoretija, Kasa d`Oro, jedne od najleših palata u Veneciji poznate kao „Zlatna kuća“ zbog pozlaćenih i šarenih spoljnih zidova. Slobodno vreme. Povratak brodom do Punta Sabioni i nastavak putovanja ka Beogradu. Vožnja preko Slovenije i Hrvatske... sa usputnim zadržavanjima radi odmora i prelaska granica.

5.dan      Dolazak u Beograd u jutranjim časovima na mesto polaska. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA:

Način plaćanja:
 • dinarski po prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate za efektivu,  30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pred put,
 • na  rate, cekovima, jedna rata mesec dana nakon putovanja, deponovani cekovi sa datumom dospeca 20.u narednom mesecu
 • DINA i VISA karticama

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
 • prevoz autobusom turističke klase (16-84 sedišta)na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema prijavi
 • 2 noćenja kontenetalni doručak (slatko –slani)u hotelu sa 3* u Lido di Jesolo
 • Razgledanje Venecije i Trsta
 • Usluge stručnog vodiča na  srpskom jeziku
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme putovanja
 • Troškove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
 • Fakultativne izlete  min 30/ulaznice za lokalitete navedene u programu
 • Turistički brod na relaciji Punto Sabioni-Venecija-Punto Sabioni odrasli 15 eura / 12 eura deca
 • Obilazak Verone i Padove 20  eura / 15 eura deca
 • međunarodno  zdravstveno  osiguranje 460 din
 • Individualne  troškove

NAPOMENA:Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti

Hotel 3* nalazi se u poznatom letovalistu Lido di Jesolo. Sobe 1/2 i 1/3, sa TWC, telefonom, SAT TV.  Hotel raspolaže sa restoranom, recepcijom, aperitiv barom.... Usluživanje – skroman kontinentalni doručak (slatko-slani).  Ime hotela  biće poznato 7 dana pred put.


PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 40 PUTNIKA

OTKAZ 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu

Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja

Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu usled objektivni okolnosti

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA TRAVELLINO

Organizator putovanja TRAVELLINO   licenca OTP 26/2010women cheat because click here my wife cheated on me now what